TheCon sau cum să-ți faci „blogul” mai blog

Le mulțumim celor de la TheCon pentru inițiativa de a-i ajuta pe cei care doresc să-și îmbunătațească site-urile prin proiectul lor. Dacă nu știți cine sunt ei, vă spun doar că sunt o agenție de web design din Galați care se ocupă cu… (surprinzător)… designul web. Mai multe detalii, dar și multe articole de interes puteți găsi pe site-ul lor.

Prin el, bloggerii mici, dar cu potențial pot să își dezvolte pagina web, optimizând-o, schimbând designul, logo-ul, cu asistență specializată timp de 2 ore.

Fiecare început este greu, până îți desenezi o linie clară a ce vrei să faci în continuare. Chiar și pentru cei care au în minte un plan clar asupra a ceea ce vor să facă, unele schițe nu corespund cu ceea ce pot realiza. Într-un domeniu plin de oameni dornici de afirmare, bloggeri consacrați și multă muncă,e destul de dificil pentru o persoană începătoare să se afirme la adevăratul ei potențial. Acesta este unul dintre motivele pentru care cei de la TheCon au inițiat un proiect de creare site prin care, timp de 2 ore, oferă celor dornici de a face din pagina lor web un adevărat blog,cu asistență specializată GRATUITĂ.

Colaborarea noastră cu ei a început printr-un mail. Alături de oamenii care ne-au ajutat în a ajunge cu site-ul în această formă se adaugă și Lucian Ciurea, de la TheCon (căruia îi mulțumim și-l rugăm să ne ierte pentru firele albe pe care i le-am scos). Ei ne-au creat logo-ul, fiind mai colorat acum acum. Faviconul, un alt element care părea desprins din același tablou a fost și el aranjat în așa fel încât puzzle-ul să fie complet. Alături de asta, ne-au mai ajutat cu câteva chestii din back-end, care nu se văđ, dar care, sunt cel puțin la fel de importante. Și pentru că lumea se află într-o continuă schimbare, sfaturile au fost elementele cele mai importante, pentru care le mulțumim din suflet.

Cum colaborezi cu ei? Te înscrii pe in campania de sustinere a bloggerilor și aștepți mesajul lor. Apoi, timp de 2 ore, poți profita de toată echipa de care dispun ei. Dacă, totuși, vrei să nu uiți ceva important, fă o listă cu ce crezi că ai nevoie, cere-le și lor sfatul și colaborarea voastră va fi rodnică! Multă baftă!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.